Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter oss av informasjonskapsler. Her kan du lese om hvordan vi bruker disse og hvordan du kan reservere deg.

Ved bruk av regnskog.no samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. En informasjonskapsel er en liten datamengde som en nettleser mottar fra nettsider som brukeren besøker, og som lagres som en fil på brukerens harddisk. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes, men dette kan administreres om ønskelig.

Du trenger ikke å samtykke til å lagre våre informasjonskapsler i nettleseren din, og dersom du vil administrere dem selv har Nettvett en fin oppskrift på hvordan du gjør dette. Merk at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt hvis du ikke samtykker til informasjonskapsler.

Vi bruker primært informasjonskapsler for å kunne aggregere data som vi bruker i analyser og til optimalisering av nettstedet vårt. I likhet med de aller fleste nettsider bruker vi Google Analytics, Googles eget måleverktøy, for å måle trafikk til nettsiden vår. Det innebærer at nye brukere blir gitt et unikt ID-nummer og vi kan deretter følge denne brukerens adferd på nettsiden vår. Disse dataene bruker vi utelukkende til å gi brukerene våre mer relevant innhold på regnskog.no. Hvis du vil reservere deg fra å bli registrert i Google Analytics, kan du bruke et eget nettlesertillegg som er utviklet av Google.

Vi bruker også informasjonskapsler i forbindelse med spesialtilpasset innhold og markedsføring på andre nettsteder enn regnskog.no. Dette er såkalt tredjepartskapsler, som gjør det mulig for våre annonser å bli synlige for deg på andre nettsider du besøker etter å ha besøkt oss.